Vino la Iași! Ne vedem la CUPA DACIA!

O zi de vineri poate părea banală, o zi de sâmbâtă însă, e plină de posibilități. O zi de sâmbătă petrecută împreună cu Materom și Vlad Miculici la Cupa DACIA, îți va deschide orizonturile, spre ceea ce unora le place să numească “epic”.

Va fi epic, va fi extraordinar, va fi de povestit![vc_column video_bg=”yes” video_bg_url=”https://youtu.be/jEd8727JyeM”]Să îți spunem exact cum stau lucrurile:

CE? –  Cotnari Rally – IAȘI, se conturează deja ca una dintre cele mai interesante etape ale Cupei DACIA 2017

CÂND?8 și 9 septembrie 2017, cât e ziua de lungă:)

CUM? – În dimineata zilei de 8 septembrie va avea loc prima probă a competiției pe traseul Palatul Culturii – Șoseaua Nicolina – DJ 248 – Mogoșești Iași, urmând probele speciale Cioca Boca și Madârjac. 

Pe 9 septembrie va fi parcurs traseul Palat – Bulevardul Socola – DN 28 – Paun, în a doua zi a raliului fiind programate probele speciale Paun și Dobrovat. – Festivitatea de premiere se va desfășura sâmbătă pe pietonalul Ștefan cel Mare, începând cu ora 21:00.

Ce face echipa Materom la Iași? Îl susține pe Vlad Miculici, pilot în Campionatul Național de Raliuri al României și te invită să te alături aventurii noastre pe patru roți. Hai să ți-l prezentăm pe Vlad în câteva cuvinte:

Pasiunea mea pentru raliuri a venit natural, “pe cale familială”, tatăl meu fiind la rândul lui pilot în anii ’70. Am început să-mi trăiesc visul în anul 2006, luând startul în prima cursă oficială, în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Am făcut 5 etape în acel an, toate cu gândul la ceea ce avea să urmeze: debutul în cadrul Campionatului Național de Raliuri, în următorul an.Anul 2007, a fost îndeplinirea unui vis de o viață! Am luat startul la 3 etape, am învățat multe și-am reușit să văd exact cum trebuie tratat profesionist acest sport frumos. Prima regulă si cea mai importantă este aceea că imaginea ta și a partenerilor tăi contează cel puțin la fel de mult ca și rezultatele sportive.Timp de câțiva ani, m-am dedicat familiei și afacerilor, iar în anul 2013 am revenit în campionat. Rezultatele nu au încetat să apară, culminând cu lupta pentru primul loc al Cupei Dacia din anul 2015.Povestea continuă, iar pentru anul 2017 pregătim ceva nou și incitant. Țineți aproape![vc_column video_bg=”yes” video_bg_url=”https://youtu.be/jEd8727JyeM” width=”1/2″]”Cupa DACIA este mai mult decât o competiție automobilistică. Ea reprezintă o comunitate dinamică și o atitudine pozitivă față de performanța autohtonă, autentică.  De-a lungul a zece ani Cupa DACIA a reușit să își îndeplinească obiectivul inițial, acela de a fi o cale accesibilă către motorsport și o rampă de lansare pentru tinere talente, fiind singurul mod prin care tinerii pot practica acest sport încă de la 16 ani.
Începând cu 2016, Cupa DACIA se desfășoară sub sloganul “Start în motorsport. Aleargă românește!”, concept care surprinde cel mai bine direcția definită pentru edițiile viitoare: o competiție cu tradiție, care respectă și susține valorile românești și care încurajează egalitatea șanselor, fair-play-ul și experiența autentică.”  cupadacia.ro