Logistică

20 depozite
15K mp spatii depozitare
150 autovehicule
27k km/zi

În prezent MATEROM deservește o rețea de peste 6.000 de clienți din categoriile: service auto, magazine de piese auto, dealer auto, societăți de asigurări, flote comerciale, persoane fizice.

DEPOZITUL CENTRAL

Depozitul principal este amplasat în centrul țării, la Tîrgu-Mureș și dispune de o suprafață  de peste 11.570 mp., fiind dotat cu sistemul SAP Warehouse Management, unul dintre cele mai noi și performante sisteme logistice.

Distribuția națională este asigurată de depozitul central, rețeaua de 19 depozite regionale și de cele 2 reprezentanțe auto.
În cadrul depozitului central sunt stocate 45.000 de articole diferite, pe o suprafață de 15.000 mp, iar gestionarea se face cu sistemul SAP Warehouse Management. Aprovizionarea se face centralizat, iar din depozitul central se fac livrări zilnice spre depozitele regionale.

Flota Materom numără peste 180 de vehicule comerciale cu care se transportă zilnic, la intervale de 1-2 ore, comezile spre clienți, asigurând astfel o livrare rapidă.

Depozitul principal este amplasat în centrul țării, la Tîrgu-Mureș, fiind dotat cu sistemul SAP Warehouse Management. Depozitele regionale se află în cele mai importante orașe din țară: București Vitan, București Colentina, București Militari, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Ploiești, Deva, Bacău, Galați, Oradea, Pitești, Suceava, Bistrița și Tîrgu-Mureș, de unde livrarea spre clienți se face din 2 în 2 ore.

CENTRU LOGISTIC

Materom se preocupă să susțină creșterea planificată prin construirea la Tîrgu-Mureș a unui nou centru logistic cu o suprafață totală de teren de 43.000 mp, suprafață utilă 23.000 mp din care zona pentru depozit este de 14.000 mp și o zonă de recepţie – livrare de cca. 3.000 mp.

DEPOZITELE MATEROM