Despre MATEROM

Grupul Materom Romania

Despre Grupul MATEROM

Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, cu 25 de ani de experienţă. Ocupă locul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.
Grupul Materom cuprinde reprezentanțele: Mercedes-Benz, Skoda, Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen. Materom face parte din alianța Nexus Automotive International din anul 2015 și reprezintă conceptul de service NexusAuto în România.


   PIESE AUTO NOI

   PIESE AUTO DIN DEZMEMBRĂRI

   REPREZENTANȚE AUTO

grupul Materom

Viziunea noastra

Viziunea Materom este de a dezvolta un business care să se situeze în topul firmelor cu profil auto din România. Afacere care să fie continuată cu success și pasiune peste generații de către membrii familiei Baciu.

Centru Logistic Materom

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea României din punct de vedere economic, social și spiritual. Dorim să contribuim la dezvoltarea unui mediu sănătos de afaceri în țara noastră prin etică, profesionalism și rezultate.

Valorile Noastre

Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, peste 25 ani de experienţă. Îşi desfăşoară activitatea în domeniul importului şi distribuţiei de piese auto cu pasiune, profesionalism. Comunică în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali.

Valorile noastre servesc ca o busolă pentru acţiunile noastre şi ne descriu modul în care ne comportăm și acționăm în afaceri.

Chart by Visualizer

Cifra de Afaceri

Cifra de afaceri a grupului MATEROM însumează rezultatele tuturor firmelor din grup. A înregistrat o creștere de peste 29% in anul 2022 față de 2021. În ciuda situației economice din România, suntem preocupați de dezvoltarea parteneriatelor și îmbunătățirea serviciilor oferite pentru clienți.

Catalog prezentare MATEROM 2023