MATEROM AUTO EXPERT – Partener Nissan Târgu Mureș

MATEROM AUTO EXPERT este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii în domeniul auto pe piaţa din judeţul Mureş iar la nivel naţional este unul din cei mai importanţi parteneri Nissan.

Vanzarea de autovehicule noi se realizeaza in showroom-ul din Târgu-Mureș, str. Budiului nr. 2A, jud. Mureș. În contextul general al dezvoltării pieţei interne de desfacere pentru autovehiculele noi, MATEROM AUTO EXPERT a depus toate eforturile pentru realizarea unei bune acoperiri în vederea deplasării serviciilor sale mai aproape de client. Aceste eforturi şi investiţii permit fluidizarea vânzarii şi desfacerii serviciilor şi produselor prin scurtarea duratei procesului şi apropierea de nevoile clienţilor.

Performanță în servicii

Atelierele de reparatii ale firmei sunt agreate de Renault Commercial Roumanie, astfel că societatea asigură reparaţiile în garanţie şi postgaranţie pentru toate modelele de autovehicule pe care le comercializează.

Reparaţiile executate în punctele service respectă în totalitate linia impusă de constructori astfel încât clienţii să poată fi beneficiarii calităţilor autoturismului şi a nevoilor pentru care producătorul le-a proiectat şi le garantează, utilizandu-se tehnologie specifică de reparaţii, piese de origine, recomandate de constructori, precum şi utilaje şi instrumentar de reparaţii performante.

VÂNZĂRI AUTO

In showroom-ul auto se regăsesc și se pot testa cele mai noi modele Nissan . Echipa noastră de consilieri se află dispoziția clienților cu informații si sfaturi, astfel încât alegerea unui model Nissan să fie cât mai facilă. Punem la dispoziția clientului posibilitatea de a opta pentru servicii de consiliere prin apel video, test-drive si livrarea autoturismului la domiciliu!

SERVICE AUTORIZAT RENAULT ȘI MULTIMARCĂ

Service-ul Nissan este echipat cu toate sculele necesare pentru întreținere și reparații în caz de defectare sau accident și dispunem de cea mai nouă tehnologie, având capacitatea de a răspunde nevoilor tale sau ale mașinii tale indiferent de situație.

PIESE ORIGINALE RENAULT / AFTERMARKET

Toate calitățile autovehiculelor noastre sunt menținute cu ajutorul pieselor de schimb originale Nissan, inclusiv calitatea, siguranța și fiabilitatea. Sunt disponibile, în același timp, și piese aftermarket sau pentru alte mărci.

ACCESORII ORIGINALE

Fiecare șofer este diferit, iar conceptul de design Nissan se bazează pe această idee. Practice, sport, stilate și cu rol de protectie, accesoriile originale Nissan îți oferă posibilitatea să îți personalizezi autovehiculul după preferințele și modul tău de viață.

VOPSITORIE-TINICHIGERIE

Atelier de tinichigerie şi vopsitorie dotat cu echipamente de ultimă generație, care asigură servicii complete şi utilizează materiale şi consumabile omologate de mărcile comercializate. Echipa de specialiști remediază atât daunele majore cât și cele minore, păstrând un standard înalt al calității.

 

 

Picture of Galit Ioan
Receptioner Nissan

Galit Ioan

Telefon: 0748-191.716

Picture of Barabasi Zoltan
Consilier Vanzari

Barabasi Zoltan

Telefon: 0748-191.714