MATEROM AUTO EXPERT – Partener Renault Târgu Mureș

MATEROM AUTO EXPERT este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii în domeniul auto pe piaţa din judeţul Mureş iar la nivel naţional este unul din cei mai importanţi parteneri Renault.

Vanzarea de autovehicule noi se realizeaza in showroom-ul din Corunca, șos. Sighișoarei nr. 411, jud. Mureș. In contextul general al dezvoltării pieţei interne de desfacere pentru autovehiculele noi, MATEROM AUTO EXPERT a depus toate eforturile pentru realizarea unei bune acoperiri în vederea deplasării serviciilor sale mai aproape de client. Aceste eforturi şi investiţii permit fluidizarea vânzarii şi desfacerii serviciilor şi produselor prin scurtarea duratei procesului şi apropierea de nevoile clienţilor.

Performanță în servicii

Atelierele de reparatii ale firmei sunt agreate de Renault Commercial Roumanie, astfel că societatea asigură reparaţiile în garanţie şi postgaranţie pentru toate modelele de autovehicule pe care le comercializează.

Reparaţiile executate în punctele service respectă în totalitate linia impusă de constructori astfel încât clienţii să poată fi beneficiarii calităţilor autoturismului şi a nevoilor pentru care producătorul le-a proiectat şi le garantează, utilizandu-se tehnologie specifică de reparaţii, piese de origine, recomandate de constructori, precum şi utilaje şi instrumentar de reparaţii performante.

VÂNZĂRI AUTO

In showroom-ul auto se regăsesc și se pot testa cele mai noi modele Renault . Echipa noastră de consilieri sta la dispoziția clienților cu informații si sfaturi, astfel încât alegerea unui model Renault să fie cât mai facilă. Punem la dispoziția clientului posibilitatea de a opta pentru servicii de consiliere prin apel video, test-drive si livrarea autoturismului la domiciliu!

SERVICE AUTORIZAT RENAULT ȘI MULTIMARCĂ

Îți oferim soluții complete de întreţinere şi reparaţii auto la cele mai înalte standarde, atât pentru marca Renaut cât și pentru alte mărci.

PIESE ORIGINALE RENAULT / AFTERMARKET

Toate calitățile autovehiculelor noastre sunt menținute cu ajutorul pieselor de schimb originale Renault, inclusiv calitatea, siguranța și fiabilitatea. Sunt disponibile, în același timp, și piese aftermarket sau pentru alte mărci.

ACCESORII ORIGINALE

Ti-am pregătit accesorii și opțiuni create special pentru modelul tău preferat Renault, pentru a-ți face drumurile la volan cât mai plăcute.

VOPSITORIE-TINICHIGERIE

Atelier de tinichigerie şi vopsitorie dotat cu echipamente de ultimă generație, care asigură servicii complete şi utilizează materiale şi consumabile omologate de mărcile comercializate. Echipa de specialiști remediază atât daunele majore cât și cele minore, păstrând un standard înalt al calității.

COMENZI ONLINE

Comandă online modelul Renault preferat, acum și prin Programul Rabla!

 

Picture of Suba Zsolt
Consilier Vanzari

Suba Zsolt

Telefon: 0743-525.384

Picture of Ferenci Bela
Consilier Vanzari

Ferenci Bela

Telefon: 0749-049.466

Picture of Torok Ana
Receptionist

Torok Ana

Telefon: 0747-773.719

Urmărește-ne pe Facebook