NRF a lansat patru noi grupe de produse la Automechanika Frankfurt 2022

NRF a participat la Automechanika Frankfurt 2022 cu un stand de 160 m2 în sala 3.0 și cu peste 40 de membri ai echipei. În total, NRF a întâlnit peste 500 de parteneri din 80 de țări din întreaga lume.

4 GRUPE DE PRODUSE NOI LANSATE

Anul trecut, NRF a intrat în lumea senzorilor cu introducerea senzorilor de temperatură a gazelor de eșapament (EGTS). Această nouă grupă de produse a fost bine primită de piață. Drept urmare, NRF a lansat încă două grupe de senzori la Automechanika; senzori de temperatură a lichidului de răcire și senzori de presiune a gazelor de eșapament.

Pe lângă aceste grupe de senzori, NRF a lansat carcase pentru termostat ca o extindere a gamei actuale de termostate. Ultima grupă de produse introduse a fost cea de furtune turbo. La toate lansările de produse din cadrul evenimentului Automechanika au participat directorii executivi ai Nexus Automotive International, TEMOT International, Groupauto International și ATR International.

DEMONSTRAȚII TEHNICE LIVE AFARA

La un stand separat în exteriorul cladirii afara, NRF și-a prezentat echipa și serviciile TECHsupport. NRF și-a prezentat cele trei mașini de spectacol, reflectând calitatea, performanța și abordarea orientată spre viitor a mărcii.

Toate privirile s-au indreptat catre mașina de drift, un BMW Seria 3 , echipată cu un radiator NRF standard și un ventilator de răcire.

NRF Automechanika Frankfurt 2022 Aftermovie

Tudor Bercea Articole, Evenimente, Produse