NOUL SHOP.MATEROM.RO

În anul 2021 am marcat un pas important, la care echipa internă a investit mult timp și resurse. După studii, analize, consultări cu specialiști, MATEROM lansează noul catalog online pentru clientii B2B, shop.materom.ro. După demersuri de dezvoltare cu alte soluții de e-commerce existente pe piață, echipa de proiect, abandonează demersurile de dezvoltare a unui catalog folosind o soluție germană și decide că doar o soluție 100% in-house poate să ofere cea mai bună experiență utilizatorilor și să înglobeze toate funcționalitățile dorite; astfel “bătrânul” portal.materom a fost înlocuit total cu o soluție nouă, actuala și bine meritată de clienții activi în online.

Noul SHOP MATEROM este construit și conceput în totalitate de specialiștii Materom și folosește o tehnologie de uiltimă generație, care asigură o experiență plăcută utilizatorilor, o navigare intuitivă, dinamică și rapidă.

Primul go-live pentru clienți Aprilie 2021, urmând un update de interfață care aduce îmbunătățiri considerabile în luna August 2022. Echipa de proiect dorește să intrețină catalogul online actual, aducând îmbunătățiri și noi funcționalități în permanență. La momentul de față, noul SHOP, este unul din cele mai user-friendly cataloage online de pe piața distribuitorilor auto din Romania, și ne dorim să rămână așa ?

Iată câteva noutăți lansate:

  • Meniu nou și intuitiv

  • Unificarea câmpului de căutare (un singur câmp pentru: căutarea în Tecdoc, Universale, VIN)
  • Istoric căutare. Memorează ultimele 20 de expresii sau coduri căutate și se salvează ultimele vehicule căutate + ultimele mașini căutate pe arbor

  • Afișare orar de livrare. Se afișează urmatoarea plecare, conform cu orarul de livrări alocat clientului.
  • Design mai prietenos pentru desktop
  • Versiune mult îmbunătățită pentru mobile

  • Viteză de afișare îmbunătățită semnificativ
Renata Rus Articole, Informare, Produse