Despre noi

1
Ani de activitate
300
Angajați
1
Branduri reprezentate
1
Miloane euro cifra de afaceri
VIZIUNE ȘI MISIUNE

Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, cu aproape 20 ani de experienţă, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul importului şi distribuţiei de piese auto cu pasiune, profesionalism, comunicând în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali.

Viziunea Materom este de a dezvolta un business care să se situeze în topul firmelor cu profil auto din România, afacere care să fie continuată cu success și pasiune peste generații de către membrii familiei Baciu.

Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea României din punct de vedere economic, social și spiritual și dorim să contribuim la dezvoltarea unui mediu sănătos de afaceri în țara noastră prin etică, profesionalism și rezultate.

Descoperă familia Materom urmărind video-ul oficial de prezentare a companiei. Intră în lumea MATEROM.

Evoluția cifrei de afaceri (milioane euro)

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre servesc ca o busolă pentru acţiunile noastre şi ne descriu modul în care ne comportăm și acționăm în afaceri.

CULTURA

Respectăm echilibrul celor trei domenii fundamentale ale fiinţei umane: dimensiunea spirituală, sufletească și materială.

OAMENI

Urmărim bunăstarea angajaților și a familiilor lor, investind în oameni și urmărind retenția angajaților pe termen lung.

PARTENERIATE

Construim relații de lungă durată cu furnizori și clienții, bazate pe încredere și servicii și produse de înaltă calitate.

EXCELENȚA

Acționăm cu integritate și facem de fiecare dată ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor.