Zilele Clientului Materom, 31 martie 2017 – 1 aprilie 2017

În anul 2017 Materom repune pe hartă Tîrgu-Mureșul prin organizarea uneia dintre cele mai mari expoziții dedicate pieței auto. Cea de-a treia ediție a evenimentului Zilele Clientului Materom va avea loc în datele de 31 martie – 1 aprilie, în sala expo a Imperial Inn Hotel . Evenimentul reunește cei mai mari producători de piese și accesorii auto și sunt așteptați peste 4000 de vizitatori.
Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile iar, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri și oferte exclusive, valabile doar pe perioada expoziției. Peste 40 de companii își vor prezenta ofertele de produse și servicii în cadrul expoziției. De la eveniment nu vor lipsi partenerii strategici Materom: service-ul autorizat Mercedes-Benz Bistrița și Ingricop – dealer autorizat Škoda. Pe parcursul evenimentului se vor organiza concursuri, tombole, seminarii cu noutăți din domeniul auto, vizite la sediul Materom, drive test-uri și multe alte surprize.

Ziua de 31 martie este dedicată exclusiv partenerilor Materom. Pe parcursul acestei zile vizitatorii vor avea parte de training-uri tehnice, concursuri, activități de divertisment și o tombolă cu surprize. La finalul zilei, managementul Materom împreună cu partenerii săi vor susține o conferință de presă dedicată prezentării ultimelor tendințe din domeniu.

În data de 1 aprilie, expoziția va avea porțile deschise. Tîrgumureșenii, și nu numai, având posibilitatea de a vizita și interacționa cu toți jucătorii importanți ai pieței auto, prezenți cu stand la eveniment. Din cea de-a doua zi a evenimentului nu vor lipsi training-urile și demonstrațiile tehnice, test drive-uri, concursurile, activitățile de divertisment și, bineînțeles, o tombolă cu surprize.

Dacă în anii trecuți numărul vizitatorilor a ajuns la peste 4000 și în acest an ne așteptăm la un număr la fel dacă nu chiar mai mare de vizitatori. Clienți și parteneri din toate zonele țării și-au anunțat deja intenția de a participa. Compania Materom se implică în societate prin intermediul numeroaselor proiecte și inițiative concepute pentru a sprijini schimbul de idei, dezvoltarea societății și a unor noi perspective. Astfel, a fost creat conceptul evenimentului Zilele Clientului Materom și care anul acesta se află la a cea de-a treia ediție.
Mai multe informații și detalii despre Zilele Clientului Materom puteți afla de pe site-ul www.cd.materom.ro .

Despre Materom:
Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, cu peste 18 ani de experienţă, care ocupă locul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc. Ne desfăşurăm activitatea în domeniul auto cu pasiune și profesionalism, comunicând în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali.

Zilele Clientului Materom în 2016

zilele clientului materom 2016
zilele clientului materom 2016
Mittwoch, der 22. Februar 2017