VIITORUL ESTE VICTORIE!

MATEROM sprijină tinerii sportivi prin sponsorizarea evenimentelor dedicate acestora. Novum Football Festival a avut loc la Tîrgu-Mureș, în perioadele 04 -6 iunie și 09 – 11 iunie 2017.

Sportul înnobilează sufletul. Atunci când e practicat de la vârste fragede, beneficiile se mențin toată viața. MATEROM sprijină tinerii sportivi prin sponsorizarea evenimentelor dedicate acestora. Festivalul internațional de fotbal, Novum Football Festival a avut loc la Tîrgu-Mureș, în perioadele 04 -6 iunie și 09 – 11 iunie 2017. Pasiunea pentru fotbal, puterea copiilor de a lupta și dorința de a stăpâni mingea cât mai bine sunt atributele care aduc prospețime istoriei bogate și frumoase a orașului de pe Mureș.

Este primul turneu internațional de fotbal, de o asemenea amploare, dedicat copiilor și juniorilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care a avut loc în Tîrgu-Mureș. Au fost prezenți în jur de 1.200 de sportivi, antrenori și părinți. Materom inspirat fiind de sloganul acestui festival „TRECUTUL ESTE ISTORIE, VIITORUL ESTE VICTORIE!“ a decis să îi sponsorizeze pe cei mai mici dintre sportivi, pe cei din grupa 2011.

Le dorim mult succes la toate competițiile la care vor participa și suntem siguri că beneficiile practicării sportului rege se vor resimți dea lungul anilor.

„Novum” înseamnă încredere, noutate, curaj, valoare, inspirație.

Related Posts