Ziua Familiei

Momente prețioase, amintiri pe care le-am creat împreună și pe care le vom păstra cu mare drag în albumul companiei.

Ne-am obișnuit să sărbătorim în fiecare an Ziua Femeii, Ziua Copilului și, mai nou, chiar și Ziua Tatălui :).

Însă noi, la Ingricop -Reprezentanță SKODA a Grupului Materom, credem că mai e cineva care merită cel puțin la fel de multă atenție, dacă nu cumva chiar mai multă. Cineva de a cărui bunăstare ține și binele celor de mai sus. Cineva cu care e bine să fim mereu împreună la drum: familia noastră.

”Credem cu putere că viitorul copiilor noștri e viitorul nostru

Rodica Baciu- Director General Adjunct, Grup Materom

De Ziua Familiei SKODA, am organizat la Tg. Mureș un eveniment open-doors dedicat familiilor. Această sărbătoare, a făcut parte dintr-un demers national și s-a adresat în special familiilor.

Ultima zi a lunii septembrie a debutat într-o atmosferă călduroasă și relaxată, în care familiile invitate in showroom-ul nostru au putut să aibă parte de un timp minunat, să se bucure de surprizele și concursurile pregătite special pentru ei și să vada bucuria copiilor lor la un loc de joacă pentru copii special amenajat.

DSC_9825

Am socializat, ne-am cunoscut mai bine, ne-am împărtășit pareri și chiar am luat micul dejun împreună, asemenea unei mari familii reunite la ceas de sărbătoare.” Credem cu putere că viitorul copiilor noștri e și viitorul nostru. Știm că, trăim vremuri în care familiile sunt amenințate de iluzia străinătății, de contextele sociale și de greutățile cotidiene, de aceea e necesar să ne amintim că viața de familie e ceea ce ne dă putere , ne motivează și are o mare importanță în bunăstarea noastră individuală și ca și societate. Orice familie română întoarsă acasă, este o biruință pe care vrem să o sărbătorim.”- cu aceste cuvinte d-na Rodica Baciu- Administrator Ingricop –Dealer auto Skoda, a deschis sărbătoarea familiei și a dat tonul surprizelor și concursurilor pregatite.

Au fost momente prețioase, amintiri pe care le-am creat împreună și pe care le vom păstra cu mare drag în albumul companiei.

Related Posts