Construim România puternică!

Materom continuă să fie un jucător important, atât în distribuția de piese auto și ateliere de reparații, cât și în oferta locurilor de muncă și a stagiilor de practică.

Târgul de Arte și Meserii organizat de Primăria Municipiului Târgu Mureș devine deja o tradiție, ca dovadă a nevoii de dezvoltare a tinerilor în domeniile profesionale. Am fost onorați de invitația de a participa și în acest an la târg, pentru a prezenta oportunități de practică și de angajare și pentru a oferi sprijin în orientarea în carieră a tinerilor elevi care ne-au vizitat.

Standul Materom a fost unul interactiv, cu activități și concursuri tehnice, ochelari VR pentru o experiență virtuală de condus, tombole și premii. Am pregătit pentru participanți și un chestionar de orientare în carieră și ne-am bucurat să vedem tineri curioși, preocupați, dornici să se auto-cunoască și să primească sfaturi în alegerile profesionale care le stau în față. Credem că România are nevoie de oameni dedicați și profesioniști în meseriile pe care le practică. Și putem începe să construim acestă realitate, arătând disponibilitate în a sprijini, a oferi consiliere, a oferi șanse, a instrui și a avea încredere în generația tânără, fără a pierde din vedere contribuția și valoarea generației actuale. În continuare cererea pe piața muncii în ce privește meseriile din domeniul auto este mare și probabil ofertă nu reușește să o acopere.

De aceea, grupul Materom continuă să fie un jucător important, atât în distribuția de piese auto și ateliere de reparații, cât și în oferta locurilor de muncă și a stagiilor de practică, caracterizate de dezvoltare personală, profesională și financiară, având o echipă dedicată și deschisă pentru a îndruma și a forma. Credem că prin valori, competența și profesionalism construim România frumoasă și puternică!

Departamentul HR, Materom

Related Posts