Dealer Dacia, Târgu Mureș

MATEROM AUTO EXPERT este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii în domeniul auto pe piaţa din judeţul Mureş iar la nivel naţional este unul din cei mai importanţi parteneri Dacia.

Vanzarea de autovehicule noi se realizeaza in showroom-ul din Corunca, șos. Sighișoarei nr. 411, jud. Mureș. In contextul general al dezvoltării pieţei interne de desfacere pentru autovehiculele noi, MATEROM AUTO EXPERT a depus toate eforturile pentru realizarea unei bune acoperiri în vederea deplasării serviciilor sale mai aproape de client. Aceste eforturi şi investiţii permit fluidizarea vânzarii şi desfacerii serviciilor şi produselor prin scurtarea duratei procesului şi apropierea de nevoile clienţilor.

Performanță în servicii

Atelierele de reparatii ale firmei sunt agreate de Renault Commercial Roumanie, astfel că societatea asigură reparaţiile în garanţie şi postgaranţie pentru toate modelele de autovehicule pe care le comercializează.

Reparaţiile executate în punctele service respectă în totalitate linia impusă de constructori astfel încât clienţii să poată fi beneficiarii calităţilor autoturismului şi a nevoilor pentru care producătorul le-a proiectat şi le garantează, utilizandu-se tehnologie specifică de reparaţii, piese de origine, recomandate de constructori, precum şi utilaje şi instrumentar de reparaţii performante.


   VÂNZĂRI AUTO DACIA

   REPARAȚII AUTO
   PIESE AUTO DE ORIGINE

 

 

Vânzări auto

In showroom-ul auto se regăsesc și se pot testa cele mai noi modele Dacia . Echipa de consilieri oferă clienților toate informațiile de care au nevoie pentru a face ca alegerea unui model Dacia să fie cât mai facilă. Punem la dispoziția clientului posibilitatea de a opta pentru servicii de consiliere prin apel video, test-drive si livrarea autoturismului la domiciliu!

SERVICE AUTORIZAT DACIA ȘI MULTIMARCĂ

Service-ul autorizat RAR asigură servicii complete de întreţinere şi reparaţii auto la cele mai înalte standarde, atât pentru marca Dacia cât și pentru alte mărci.

ACCESORII ORIGINALE

Accesoriile originale Dacia sunt create special pentru a adăuga personalitate și confort mașinii tale.

PIESE ORIGINALE DACIA / AFTERMARKET

Piesele originale Dacia reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere, fiind supuse unor teste riguroase de funcționare și siguranță, iar acestea se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate. Sunt disponibile, în același timp, și piese aftermarket sau pentru alte mărci.

VOPSITORIE-TINICHIGERIE

Atelier de tinichigerie şi vopsitorie dotat cu echipamente de ultimă generație, care asigură servicii complete şi utilizează materiale şi consumabile omologate de mărcile comercializate. Echipa de specialiști remediază atât daunele majore cât și cele minore, păstrând un standard înalt al calității.

COMENZI ONLINE

Comandă online modelul Dacia preferat, acum și prin Programul Rabla!

Picture of Takacs Sandor
Receptionist

Takacs Sandor

Telefon: 0739-015.008

Picture of Gabudeanu Viorel
Consilier Vanzari

Gabudeanu Viorel

Telefon: 0749-049.441

Picture of Moldovan Codrin
Consilier Vanzari

Moldovan Codrin

Telefon: 0749-049.464

Urmărește-ne pe Facebook