Aventură pe 4 roți!

Materom a fost unul dintre partenerii școlii de vacanță ”Aventură pe 4 roți” și i-a surprins pe copilași cu lucruri inedite

Vacanța de vară este un prilej de bucurie pentru cei mici, iar cele trei luni de libertate și aventură sunt de cele mai multe ori insuficiente. Pentru părinți însă, reprezintă o provocare în a le ocupa timpul copiilor, într-un mod care să vină atât ca o activitate distractivă, cât și una educativă.
O școală de vară reprezintă soluția perfectă pentru ca micuții temerari să aibă parte de zile de neuitat și de amintiri demne de povestit.

„Aventură pe patru roți” – cel mai nou program al școlii de vacanță , este adresat copiilor cu vârste între 4 și 12 ani din Cluj-Napoca și Oradea. Timp de 5 zile, copiii descoperă că viața lor se aseamănă cu o călătorie palpitantă, pe care o pot sfârși cu bine numai împreună cu Dumnezeu. Marile provocări lansate micilor șoferi în timpul acestei săptămâni sunt: pregătește-te de drum, alimentează corect, fii atent la pericole, urmărește indicatoarele și ajută-i pe alții. Copiii pot răspunde acestor provocări prin alegerea unei destinații bune pentru viața lor, prin alimentarea minții și a inimii cu Cuvântul lui Dumnezeu, prin rezistență în fața tentaților, prin stabilirea priorităților. Prezentate într-o manieră creativă, dinamică și interactivă, într-un decor remarcabil, aceste învățături de viață motivează copiii la decizie și acțiune, ținând să le transforme viața într-o frumoasă aventură.
O săptămână așteptată de copii un an întreg: jocuri, scenete, lecții biblice, activități creative și multe surprize. Programul durează aproximativ patru-șase ore în fiecare zi, iar activităţile se desfăşoară atât în interior, cât şi în aer liber.
Materom a fost unul dintre partenerii școlii de vacanță ”Aventură pe 4 roți” și i-a surprins pe copilași cu lucruri inedite, cu jocuri, concursuri, ochelari VR, photo booth și multă voie bună. Au fost premiați cei mai iscusiți mecanici , au fost imortalizte cele mai frumoase amintiri cu ajutorul celor de la Epics –Cabina Foto și au putut intra în lumea virtuală a celor mai inediți producători auto.
Ne-am simțit din nou copii alături de ei și am fost învățați încă o data, că bucuria stă în lucrurile mărunte, în inocență și în zâmbete sincere. A fost o bucurie să fim alături de organizatori și de copii, în aventura pe 4 roți a copilăriei.

IMG_0079

Related Posts