Dealer Opel

Prezenți pe piața brașoveană din anul 2000, în anul 2019 am devenit parte din grupul Materom. Experiența celor 20 de ani de activitate ne ajută să oferim servicii de calitate clienților noștri, atât pe partea de vânzări auto cât și pe cele de service, vopsitorie-tinichigerie sau piese de schimb originale.

O echipă de specialiști, care pune accentul pe calitate, astfel încât clientul să fie satisfăcut de alegerea făcută.

Opel MTR

Ne găsești în Brașov, pe str. Hărmanului 49 A. Ne poți contacta la numerele de telefon:

Vânzări auto:  0746-268-295, 0746-268-289, 0745-752-439

Service auto:  0747-299-935

Tinchigerie-vopsitorie: 0747-299-938

ITP: 0790-302-269

Pentru mai multe informații despre noi, accesează www.opelmtr.ro 

Vânzări auto

In showroom-ul auto de 1200 mp, se regăsesc noile modele Opel, atât autoturisme cât și autovehicule comerciale. Echipa de consilieri oferă clienților toate informațiile de care au nevoie pentru o alegere inspirată, de la modele și opțiuni, până la soluții de finanțare.

Service autorizat Opel și multimarcă

Trei service-uri spaţioase autorizate RAR care asigură servicii complete de întreţinere şi reparaţii auto, atât pentru marca Opel cât și pentru alte mărci.

Piese originale Opel / aftermarket

Piesele și accesoriile originale Opel reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere: sunt supuse testelor complete de funcționare și siguranță, se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate. Sunt disponibile, în același timp, și piese aftermarket sau pentru alte mărci.

opel brasovopel brasov

Accesorii originale

Accesorii originale Opel, perfecte pentru orice model Opel, din categorii precum Infotainment, confort, siguranță, stil, roți sau accesorii pentru transport.

Vopsitorie-tinichigerie

O hală pentru tinichigerie şi vopsitorie de 1700 mp dotată cu echipamente de ultimă generație, care asigură servicii complete şi utilizează materiale şi consumabile omologate de mărcile comercializate. Echipa de specialiști remediază atât daunele majore cât și cele minore, păstrând un standard înalt al calității.

Stație ITP

Stația ITP este autorizată RAR și asigură verificarea tehnică periodică, rapid și eficient.