DRI: Etriere de frână

Program amplu al DRI

În 2006, DRI a introdus un program amplu de etriere de frână. De atunci, DRI a ajuns să cuprindă unul dintre cele mai mari programe de etriere de frână de pe piața auto din România. În ultimii 10 ani, DRI aproape și-a triplat programul și acum acoperă mai mult de 3.600 de unități.

Etrierele de frână sunt o componentă centrală și vitală când vine vorba de siguranța în trafic. Dacă un etrier de frână se rupe, consecințele pot fi devastatoare și pot avea un impact personal puternic. De aceea, calitatea este cea mai importantă. Atunci când sunt recondiționate, DRI controlează întregul proces de recondiționare de la piese și fabricație, până la vânzare și service. Acest control total a tuturor proceselor oferă DRI-ului un avantaj unic când vine vorba de controlul calității și testare. Toate piesele sunt testate individual după standardele DRI înalte de fabrică și de recondiționare, mai mult, producția a fost certificată în concordanță cu standardele ISO 9001 și 14001.

Procesul de refabricare

Procesele de refabricare a etrierelor de frână sunt atent executate, astfel e nevoie de multă atenție de-a lungul întregului proces. Acest lucru se datorează procesului îndelung și dificil de refabricare pe care fiecare etrier de frână îl necesită. Fiecare piesă este testată și la presiune mică și presiune înaltă. Asta pentru că diferite erori apar la nivele de presiuni diferite, deci în diferite situații care pot apărea în trafic.

„La DRI calitatea este piatra de temelie pe care organizația o prețuiește și o urmează. Prin urmare, fiecare etrier de frână care pleacă din fabrica noastră din Polonia, au același standard de înaltă calitate ca piesele OE. Înalta calitate a produselor este rezultatul unui proces lent, de care DRI este foarte mândru”, spune Frederik Markholt-Lassen, directorul național.

Avantajele procesului

Procesul de refabricare oferă posibilitatea unică de a inspecta și de a detecta defecte și imperfecțiuni comune și des întâlnite în proiectările și construcțiile OE. Prin urmare, DRI poate furniza soluții mai permanente și pe termen lung la probleme. Astfel, rezolvând și investigând probleme care apar la produsele OE, DRI poate oferi o durată de viață mai lungă etrierelor de frână refabricate, față de echivalenții OE. La DRI fiecare etrier de frână este tunat și galvanizat ceea ce reduce daunele la suprafață, ceea ce extinde durata de viață a piesei.

Din 1979, DRI s-a focusat pe dezvoltarea continuă a procesului de refabricare a pieselor auto și astăzi DRI este printre cei mai mari refabricatori din piața aftermarket din Europa. Pentru ca ei să atingem asteptările înalte ale clienților în ceea ce priveste calitatea, gama largă de produse și service-ul, controlează întregul proces de la piese și producție, la vânzări, service și suportul tehnic a clienților.

Natalia Zsoldos Articole, Produse